Gerechten

Antipasti

Bruschetta del Fiesta € 9
Proeverij van onze favoriete Bruschetta

Arancini € 9
Huisgemaakte risotto balletjes met truffelkaas
of Pepperoni met romige knoflook & saffraan
dip…

Mozzarella di bufala € 9
Romige Mozzarella met Pomodori, pesto & rucola

Antipasti Italiana € 9
Verschillende soorten Italiaanse vleeswaren &
knoflookolijven

Piadina Al Gorgonzola & Pera € 9
‘Flammkuchen’ uit de oven met zoete peer en
pittige Gorgonzola

Zuppa di Pomodori € 6
Huisgemaakte romige tomatensoep met verse basilicum

Antipasti del Giorno € 12 p/p (vanaf 2 personen)
Om te delen of voor de ‘grote trek’
Proeverij van onze favoriete antipasti

Gamberetti con aglio & Sambuca € 10
Gebakken garnaaltjes met knofloololie ,
afgeblust met Sambuca

Vitello Tonato € 10
Dun gesneden kalfslende, geserveerd met tonijn-
mayonaise & kappertjes

Lumache con burro d’ aglio € 7
In de oven gegaarde slakjes , gedrenkt in
knoflookboter en kruiden. Met broodje voor de
‘dip’!

Insalata Mista € 7
Knapperige salade met gegrilde groenten en
pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en
zachte balsamico creme…


Pasta

‘Pasta Parmigiana’ € 15
Spaghetti in tomatensaus, geflambeerd aan tafel
in een Parmezaanse kaas!
De allerlekkerste…

Medaglioni ‘Secreto’ € 14
Ravoli gevuld met vlees van het Iberico varken
in verse salieboter

Risotto Funghi Porcini € 13
Romige risotto met verschillende soorten
paddenstoelen onder een bedje van rucola &
parmezaanse kaas

Granchio € 14
Grote pasta gevuld met krab, met garnalen en
mini tomaatjes.In een zachte romige saus met
een vleugje vanille.

Tagliatelle con taleggio & tartufo € 12
Tagliatelle met een saus van Taleggio kaas en
truffeltapenade

Giganti Neri € 13
Zwarte Pasta, gevuld met ricotta & gerookte
zalm in romige saus met dille

Papparadelle con Gamberetti & Zucchini € 13
‘Brede’ Tagliatelle met verse courgette en
garnalen

Penne Arabiata € 12
Pasta in pittige tomatensaus, Pepperoni & verse
rode pepers

Spaghetti a la Vongole Verace € 14
Dagverse venusschelpen afgeblust met witte
wijn, knoflookolie en peterselie

Risotto al Zucca & formaggio di Capra € 13
Risotto met pompoen & geitenkaas. pittige
gorgonzola met een krokantje van pancetta


Secondi

Filetto in Camica € 23
Malse tournedos in een jasje van Pancetta en
gergilde aubergine, met een huisgemaakte
Marsala saus

Costolette d’Agnello con Pistaccio € 22
Rose gegaarde Lamskoteletten met een crumble
van Pistache nootjes en munt

Gamberoni alla Mediterranean € 22
Grote gegrilde gamba’s met een knoflook,- en
kruidenolie

Orata al sale € 24
Een hele dorade, lang gegaard in een zoutlaag
met citroen en venkel

Agnello Piccante € 22
Gestoofd lamsvlees met chili pruimen &
koriander

Minuta di Vitello € 22
Malse kalfslende op een bedje van champignons,
marsala & gerookte knoflookboter


Dolce

Tiramisu € 6
Huisgemaakte Tiramsu ‘zoals ie hoort’

Limoncello Cheesecake € 6
Verse ‘Cheesecake’ met Limoncello & coulis van
rood fruit

Sgroppino Gusto € 7
Aan tafel geklopt….Perfecte afsluiter van
citroensorbet, prosecco en wodka!

Panna Cotta € 6
Huisgemaakte ‘Panna Cotta’ , hint van vanille
en gedecoreerd met vers fruit

Tartufo nero € 6
‘ Bol’ chocolade ijs met zachte vulling van
zabaglione

Dit paasweekend zijn wij in de avonden vol gereserveerd voor diners en kunnen wij dus voor deze dagen helaas geen nieuwe avondreserveringen aannemen. Uiteraard is ons terras wel gewoon geopend vanaf 12:00 voor lekkere hapjes en mooie dranken.

Periode: zondag 21 en maandag 22 april.

Translate »