Gusto del Porto menu juni 2020

Bruschetta Festival 10

Gesneden krokante broodjes met 5 verschillende toppings

Antipasti Italia 9

Mix van Italiaans gesneden vleeswaren

Gamberetti con aglio & Sambuca 11

Gebakken garnaaltjes afgeblust in Sambuca

Lumache 8

Slakjes uit de oven in huisgemaakte kruidenboter & broodje

Zuppa dei funghi 7

Gebonden champignonsoep & broodje

Pasta Parmigiana 16

Spaghetti in tomatensaus, geflambeerd in een Parmezaanse kaas

Brassato 14

Ravioli van gestoofd rundvlees in rode wijnsaus

Giganti neri 13

Zwarte pasta gevuld met gerookte zalm en dille-roomsaus

Risotto funghi Porcini 14

Romige risotto met eekhoorntjesbrood en parmezaansekaas

Burata 13

Ravioli gevuld met romige Burata in huisgemaakte pesto

Tournedos al Gorgonzola 23

Malse runder tournedos met pittige Gorgonzola

Gamba’s 22

Grote Garnalen gegaard in romige curry en koriander

Agnello Piccante 22

Lamsstoofpotje met chili en pruimen

Orata 23

Hele dorade in folie uit de oven, gestoomd met groenten en witte wijn

Tiramisu 7

Sgroppino Gusto 8

Aan tafel geklopt; citroensorbet, prosecco & vodka

Tartufo nero 6

Bol chocolade ijs met zachte vulling van Zabaglione

Translate »